prikaz prve stranice dokumenta Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom

Skupnjak, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehničku termodinamiku

Citirajte ovaj rad

Skupnjak, A. (2011). Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

Skupnjak, Ana. "Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

Skupnjak, Ana. "Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

Skupnjak, A. (2011). 'Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

Skupnjak A. Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

A. Skupnjak, "Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.