master's thesis
The effect of different drying techniques on the antioxidant capacity of herbal extracts

Ivana Špišić (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document...

Špišić, I. (2011). Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić, Ivana. "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić, Ivana. "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić, I. (2011). 'Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić I. Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

I. Špišić, "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313