prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata

Špišić, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Špišić, I. (2011). Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić, Ivana. "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić, Ivana. "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić, I. (2011). 'Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić I. Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

I. Špišić, "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Please login to the repository to save this object to your list.