University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Špišić, I. (2011). Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313
Špišić, Ivana. "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313
Špišić, Ivana. "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313
Špišić, I. (2011). 'Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313
Špišić I. Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313
I. Špišić, "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313