diplomski rad
Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata

Ivana Špišić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Špišić, I. (2011). Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić, Ivana. "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić, Ivana. "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić, I. (2011). 'Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

Špišić I. Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313

I. Špišić, "Utjecaj metoda sušenja na antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136313