master's thesis
Determination of total phenolics, flavonoidcontent and antioxidant activity of floral honey

Lea Slukan (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control
Cite this document...

Slukan, L. (2011). Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868

Slukan, Lea. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868

Slukan, Lea. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868

Slukan, L. (2011). 'Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868

Slukan L. Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868

L. Slukan, "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868