Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Slukan, L. (2011). Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868
Slukan, Lea. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868
Slukan, Lea. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868
Slukan, L. (2011). 'Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868
Slukan L. Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868
L. Slukan, "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti cvjetnog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521868