prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica

Ereš, Tina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Ereš, T. (2011). Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš, Tina. "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš, Tina. "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš, T. (2011). 'Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš T. Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

T. Ereš, "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Please login to the repository to save this object to your list.