Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Ereš, T. (2011). Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130
Ereš, Tina. "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130
Ereš, Tina. "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130
Ereš, T. (2011). 'Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130
Ereš T. Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130
T. Ereš, "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130