University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Čiković, I. (2011). Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363
Čiković, Igor. "Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363
Čiković, Igor. "Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363
Čiković, I. (2011). 'Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363
Čiković I. Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363
I. Čiković, "Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363