prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa

Špoljarec, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Špoljarec, I. (2011). Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec, I. (2011). 'Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec I. Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 July 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

I. Špoljarec, "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Please login to the repository to save this object to your list.