University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Špoljarec, I. (2011). Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374
Špoljarec, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374
Špoljarec, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374
Špoljarec, I. (2011). 'Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374
Špoljarec I. Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374
I. Špoljarec, "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374