Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Špoljarec, I. (2011). Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374
Špoljarec, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374
Špoljarec, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374
Špoljarec, I. (2011). 'Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374
Špoljarec I. Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 13.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374
I. Špoljarec, "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374