diplomski rad
Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa

Ivana Špoljarec (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Špoljarec, I. (2011). Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec, I. (2011). 'Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec I. Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 21.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

I. Špoljarec, "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374