master's thesis
Determination of total phenolic, flavonoid content and antioxidant activity of acacia honey

Katarina Gužvinec (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control
Cite this document...

Gužvinec, K. (2011). Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec, Katarina. "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec, Katarina. "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec, K. (2011). 'Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec K. Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

K. Gužvinec, "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911