University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Quality Control
Cite this document
Gužvinec, K. (2011). Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911
Gužvinec, Katarina. "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911
Gužvinec, Katarina. "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911
Gužvinec, K. (2011). 'Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911
Gužvinec K. Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911
K. Gužvinec, "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911