prikaz prve stranice dokumenta Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda

Gužvinec, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Gužvinec, K. (2011). Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec, Katarina. "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec, Katarina. "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec, K. (2011). 'Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec K. Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

K. Gužvinec, "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Please login to the repository to save this object to your list.