diplomski rad
Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda

Katarina Gužvinec (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Gužvinec, K. (2011). Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec, Katarina. "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec, Katarina. "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec, K. (2011). 'Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

Gužvinec K. Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911

K. Gužvinec, "Određivanje udjela ukupnih fenola, flavonoida i antioksidacijske aktivnosti bagremovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490911