University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Cereal Chemistry and Technology
Cite this document
Jankec, I. (2011). Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219
Jankec, Igor. "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219
Jankec, Igor. "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219
Jankec, I. (2011). 'Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219
Jankec I. Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219
I. Jankec, "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219