diplomski rad
Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda

Igor Jankec (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad...

Jankec, I. (2011). Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec, Igor. "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec, Igor. "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec, I. (2011). 'Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec I. Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

I. Jankec, "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219