master's thesis
Determination of the total phenols and antioxidant activity in different type of honey

Sanda Topolovac (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control
Cite this document...

Topolovac, S. (2011). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac, Sanda. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac, Sanda. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac, S. (2011). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac S. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

S. Topolovac, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655