master's thesis
Comparison of classical method and mass spectrometry methods for phenotypic characterization of lactic acid bacteria from croatian authentic food

Marina Grandić (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document...

Grandić, M. (2011). Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić, Marina. "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić, Marina. "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić, M. (2011). 'Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić M. Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

M. Grandić, "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329