Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document
Grandić, M. (2011). Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329
Grandić, Marina. "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329
Grandić, Marina. "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329
Grandić, M. (2011). 'Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329
Grandić M. Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329
M. Grandić, "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329