prikaz prve stranice dokumenta Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa

Grandić, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Grandić, M. (2011). Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić, Marina. "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić, Marina. "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić, M. (2011). 'Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić M. Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

M. Grandić, "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Please login to the repository to save this object to your list.