prikaz prve stranice dokumenta Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa

Grandić, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Grandić, M. (2011). Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić, Marina. "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić, Marina. "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić, M. (2011). 'Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Grandić M. Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

M. Grandić, "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.