University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Pobrić, J. (2011). Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756
Pobrić, Jelena. "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756
Pobrić, Jelena. "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756
Pobrić, J. (2011). 'Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756
Pobrić J. Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756
J. Pobrić, "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756