master's thesis
Characterization of the lactic acid bacteria microbial population from autochthonous cheeses

Jelena Pobrić (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document...

Pobrić, J. (2011). Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić, Jelena. "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić, Jelena. "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić, J. (2011). 'Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić J. Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

J. Pobrić, "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756