prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske

Maté, Tina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering

Cite this document

Maté, T. (2011). Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté, Tina. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté, Tina. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté, T. (2011). 'Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté T. Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

T. Maté, "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Please login to the repository to save this object to your list.