prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske

Maté, Tina (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering

Cite this document

Maté, T. (2011). Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté, Tina. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté, Tina. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté, T. (2011). 'Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté T. Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2020 August 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

T. Maté, "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Islandora Bookmark - Please login to use this feature