diplomski rad
Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske

Tina Maté (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Maté, T. (2011). Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté, Tina. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté, Tina. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté, T. (2011). 'Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

Maté T. Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357

T. Maté, "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357