Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Maté, T. (2011). Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357
Maté, Tina. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357
Maté, Tina. "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357
Maté, T. (2011). 'Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357
Maté T. Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 13.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357
T. Maté, "Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav i hlapljive komponente Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:859357