prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru

Radošević, Valerija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Radošević, V. (2011). Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, Valerija. "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, Valerija. "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, V. (2011). 'Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević V. Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

V. Radošević, "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Please login to the repository to save this object to your list.