Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Radošević, V. (2011). Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258
Radošević, Valerija. "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258
Radošević, Valerija. "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258
Radošević, V. (2011). 'Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258
Radošević V. Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258
V. Radošević, "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258