master's thesis
Comparative evaluation of nutritive, antioxidant, and antimicrobial properties of Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus and Pleurotus citrinopileatus MUSHROOMS

Tomislava Markota (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document...

Markota, T. (2011). Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525

Markota, Tomislava. "Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525

Markota, Tomislava. "Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525

Markota, T. (2011). 'Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525

Markota T. Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525

T. Markota, "Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525