diplomski rad
Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus

Tomislava Markota (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Markota, T. (2011). Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525

Markota, Tomislava. "Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525

Markota, Tomislava. "Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525

Markota, T. (2011). 'Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525

Markota T. Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525

T. Markota, "Usporedna procjena nutritivnih, antioksidacijskih i antimikrobnih svojstava gljiva Lentinus edodes, Agrocybe aegerita, Pleurotus ostreatus i Pleurotus citrinopileatus", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:738525