prikaz prve stranice dokumenta Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša

Topić, Ivana (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Topić, I. (2011). Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić, I. (2011). 'Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić I. Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2020 July 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

I. Topić, "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Islandora Bookmark - Please login to use this feature