master's thesis
Survival of the dominant microflora of horsemeat sausage in the intestinal tract of the mice

Ivana Topić (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology
Cite this document...

Topić, I. (2011). Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić, I. (2011). 'Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić I. Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

I. Topić, "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177