prikaz prve stranice dokumenta Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)

Švagelj, Helena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Švagelj, H. (2011). Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj, Helena. "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj, Helena. "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj, H. (2011). 'Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj H. Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

H. Švagelj, "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Please login to the repository to save this object to your list.