master's thesis
High performance liquid chromatography determination of carnosine in chicken meat

Helena Švagelj (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document...

Švagelj, H. (2011). Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj, Helena. "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj, Helena. "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj, H. (2011). 'Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj H. Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

H. Švagelj, "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079