University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Švagelj, H. (2011). Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079
Švagelj, Helena. "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079
Švagelj, Helena. "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079
Švagelj, H. (2011). 'Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079
Švagelj H. Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079
H. Švagelj, "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079