prikaz prve stranice dokumenta Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)

Švagelj, Helena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Švagelj, H. (2011). Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj, Helena. "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj, Helena. "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj, H. (2011). 'Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Švagelj H. Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

H. Švagelj, "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.