Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Švagelj, H. (2011). Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079
Švagelj, Helena. "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079
Švagelj, Helena. "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079
Švagelj, H. (2011). 'Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079
Švagelj H. Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079
H. Švagelj, "Određivanje karnozina u pilećem mesu primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128079