prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva

Hasanović, Andrea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Hasanović, A. (2011). Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044

Hasanović, Andrea. "Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044

Hasanović, Andrea. "Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044

Hasanović, A. (2011). 'Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044

Hasanović A. Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044

A. Hasanović, "Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044

Please login to the repository to save this object to your list.