master's thesis
Determination of total phenolics, flavonoid content and antioxidant activity of acacia honey

Nikolina Kovač (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control
Cite this document...

Kovač, N. (2011). Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

Kovač, Nikolina. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

Kovač, Nikolina. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

Kovač, N. (2011). 'Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

Kovač N. Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144

N. Kovač, "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144