University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Quality Control
Cite this document
Kovač, N. (2011). Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144
Kovač, Nikolina. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144
Kovač, Nikolina. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144
Kovač, N. (2011). 'Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144
Kovač N. Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144
N. Kovač, "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144