Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Kovač, N. (2011). Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144
Kovač, Nikolina. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144
Kovač, Nikolina. "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144
Kovač, N. (2011). 'Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144
Kovač N. Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144
N. Kovač, "Određivanje udjela ukupnih fenola i flavonoida te antioksidacijske aktivnosti bagremenovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775144