master's thesis
Application of high performance liquid chromatography and electrochemical biosensors for determinatination of low molecular weight organic acids in fermented dairy products

Nataša Živković (2012)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Cite this document...

Živković, N. (2012). Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković, Nataša. "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković, Nataša. "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković, N. (2012). 'Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković N. Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

N. Živković, "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675