prikaz prve stranice dokumenta Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima

Živković, Nataša
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis

Cite this document

Živković, N. (2012). Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković, Nataša. "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković, Nataša. "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković, N. (2012). 'Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković N. Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 December 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

N. Živković, "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Please login to the repository to save this object to your list.