Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Cite this document
Živković, N. (2012). Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675
Živković, Nataša. "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675
Živković, Nataša. "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675
Živković, N. (2012). 'Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 September 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675
Živković N. Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2023 September 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675
N. Živković, "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675