diplomski rad
Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima

Nataša Živković (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za opću i anorgansku kemiju i elektroanalizu
Citirajte ovaj rad...

Živković, N. (2012). Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković, Nataša. "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković, Nataša. "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković, N. (2012). 'Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

Živković N. Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675

N. Živković, "Primjena tekućinske kromatografije i elektrokemijskih biosenzora u određivanju niskomolekulskih organskih kiselina u fermentiranim mliječnim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331675