undergraduate thesis
Antimicrobical activity of isolate lactic acid bacteria as functional property of starter cultures

Karla Kovač (2010)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document...

Kovač, K. (2010). Antimikrobno djelovanje izoliranih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalno svojstvo starter kultura (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966241

Kovač, Karla. "Antimikrobno djelovanje izoliranih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalno svojstvo starter kultura." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966241

Kovač, Karla. "Antimikrobno djelovanje izoliranih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalno svojstvo starter kultura." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966241

Kovač, K. (2010). 'Antimikrobno djelovanje izoliranih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalno svojstvo starter kultura', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966241

Kovač K. Antimikrobno djelovanje izoliranih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalno svojstvo starter kultura [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966241

K. Kovač, "Antimikrobno djelovanje izoliranih sojeva bakterija mliječne kiseline kao funkcionalno svojstvo starter kultura", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:966241