University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology
Cite this document
Džajkić, J. (2010). Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558
Džajkić, Jelena. "Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558
Džajkić, Jelena. "Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558
Džajkić, J. (2010). 'Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558
Džajkić J. Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558
J. Džajkić, "Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558