prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske

Džajkić, Jelena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Džajkić, J. (2010). Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

Džajkić, Jelena. "Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

Džajkić, Jelena. "Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

Džajkić, J. (2010). 'Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

Džajkić J. Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

J. Džajkić, "Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

Please login to the repository to save this object to your list.