undergraduate thesis
Isolation and identification of the microbial population in traditional wine of the Republic of Croatia

Jelena Džajkić (2010)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology
Cite this document...

Džajkić, J. (2010). Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

Džajkić, Jelena. "Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

Džajkić, Jelena. "Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

Džajkić, J. (2010). 'Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

Džajkić J. Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558

J. Džajkić, "Izolacija i identifikacija autohtone mikrobne populacije iz tradicionalnih vina sa područja Republike Hrvatske", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:940558