prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta

Mihoci, Monika
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Mihoci, M. (2010). Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568

Mihoci, Monika. "Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568

Mihoci, Monika. "Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568

Mihoci, M. (2010). 'Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568

Mihoci M. Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568

M. Mihoci, "Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568

Please login to the repository to save this object to your list.