Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Mihoci, M. (2010). Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568
Mihoci, Monika. "Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568
Mihoci, Monika. "Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568
Mihoci, M. (2010). 'Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568
Mihoci M. Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568
M. Mihoci, "Utjecaj parametara okoline na proces glavnog i naknadnog vrenja sladovine s povećanom koncentracijom ekstrakta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365568