prikaz prve stranice dokumenta Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla

Turković, Lana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Turković, L. (2010). Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

Turković, Lana. "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

Turković, Lana. "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

Turković, L. (2010). 'Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

Turković L. Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

L. Turković, "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

Please login to the repository to save this object to your list.