University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document
Turković, L. (2010). Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478
Turković, Lana. "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478
Turković, Lana. "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478
Turković, L. (2010). 'Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478
Turković L. Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478
L. Turković, "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478