diplomski rad
Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla

Lana Turković (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Turković, L. (2010). Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

Turković, Lana. "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

Turković, Lana. "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

Turković, L. (2010). 'Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

Turković L. Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478

L. Turković, "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478