Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Turković, L. (2010). Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478
Turković, Lana. "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478
Turković, Lana. "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478
Turković, L. (2010). 'Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478
Turković L. Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478
L. Turković, "Određivanje udjela čvrste faze biljnih masti korištenih u kremama za proizvodnju keksa i vafla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415478