prikaz prve stranice dokumenta Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti

Zirdum, Mario (2010)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Zirdum, M. (2010). Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, Mario. "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, Mario. "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, M. (2010). 'Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum M. Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2020 August 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

M. Zirdum, "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Islandora Bookmark - Please login to use this feature