Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti

Mario Zirdum (2010)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document

Zirdum, M. (2010). Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, Mario. "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, Mario. "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, M. (2010). 'Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum M. Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2020 February 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

M. Zirdum, "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Islandora Bookmark - Please login to use this feature