prikaz prve stranice dokumenta Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti

Zirdum, Mario
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Zirdum, M. (2010). Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, Mario. "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, Mario. "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum, M. (2010). 'Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Zirdum M. Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

M. Zirdum, "Određivanje sladila u dijetetskim proizvodima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017368

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.