prikaz prve stranice dokumenta Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka

Matijašec, Mateja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Matijašec, M. (2010). Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

Matijašec, Mateja. "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

Matijašec, Mateja. "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

Matijašec, M. (2010). 'Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

Matijašec M. Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

M. Matijašec, "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

Please login to the repository to save this object to your list.