University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Matijašec, M. (2010). Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085
Matijašec, Mateja. "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085
Matijašec, Mateja. "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085
Matijašec, M. (2010). 'Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085
Matijašec M. Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085
M. Matijašec, "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085