Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Matijašec, M. (2010). Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085
Matijašec, Mateja. "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085
Matijašec, Mateja. "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085
Matijašec, M. (2010). 'Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085
Matijašec M. Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085
M. Matijašec, "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085