University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering
Cite this document
Radušić, M. (2010). Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381
Radušić, Marko. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381
Radušić, Marko. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381
Radušić, M. (2010). 'Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381
Radušić M. Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381
M. Radušić, "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381