master's thesis
Change of polyphenolic composition and antioxidant activity during merlot fermentation

Marko Radušić (2010)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Cite this document...

Radušić, M. (2010). Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381

Radušić, Marko. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381

Radušić, Marko. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381

Radušić, M. (2010). 'Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381

Radušić M. Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381

M. Radušić, "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381