Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Radušić, M. (2010). Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381
Radušić, Marko. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381
Radušić, Marko. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381
Radušić, M. (2010). 'Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381
Radušić M. Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381
M. Radušić, "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381