diplomski rad
Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota

Marko Radušić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Radušić, M. (2010). Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381

Radušić, Marko. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381

Radušić, Marko. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381

Radušić, M. (2010). 'Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381

Radušić M. Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381

M. Radušić, "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti tijekom fermentacije merlota", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352381