master's thesis
Determination of benzoic and sorbic acid in fruit and vegetable products by high performance liquid chromatography

Viktorija Ledinski (2010)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document...

Ledinski, V. (2010). Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski, Viktorija. "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski, Viktorija. "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski, V. (2010). 'Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski V. Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

V. Ledinski, "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662