prikaz prve stranice dokumenta Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti

Ledinski, Viktorija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Ledinski, V. (2010). Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski, Viktorija. "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski, Viktorija. "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski, V. (2010). 'Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski V. Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 March 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

V. Ledinski, "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Please login to the repository to save this object to your list.