diplomski rad
Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti

Viktorija Ledinski (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad...

Ledinski, V. (2010). Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski, Viktorija. "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski, Viktorija. "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski, V. (2010). 'Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

Ledinski V. Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662

V. Ledinski, "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline u proizvodima od voća i povrća tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900662