prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura

Lacman, Kristina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Lacman, K. (2010). Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

Lacman, Kristina. "Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

Lacman, Kristina. "Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

Lacman, K. (2010). 'Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

Lacman K. Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

K. Lacman, "Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

Please login to the repository to save this object to your list.