University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Lacman, K. (2010). Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062
Lacman, Kristina. "Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062
Lacman, Kristina. "Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062
Lacman, K. (2010). 'Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062
Lacman K. Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062
K. Lacman, "Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062