prikaz prve stranice dokumenta Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti

Leško, Marijo
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Leško, M. (2010). Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

Leško, Marijo. "Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

Leško, Marijo. "Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

Leško, M. (2010). 'Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

Leško M. Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

M. Leško, "Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

Please login to the repository to save this object to your list.