diplomski rad
Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti

Marijo Leško (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad...

Leško, M. (2010). Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

Leško, Marijo. "Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

Leško, Marijo. "Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

Leško, M. (2010). 'Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

Leško M. Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938

M. Leško, "Određivanje kafeina u osvježavajućim bezalkoholnim pićima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994938