prikaz prve stranice dokumenta Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije

Kostanjski, Valentina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Kostanjski, V. (2010). Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski, Valentina. "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski, Valentina. "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski, V. (2010). 'Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski V. Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

V. Kostanjski, "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Please login to the repository to save this object to your list.